HTML

Kutya - a háziállat

Kutya kedvelők, kutya tulajdonosok figyelem! Hasznos információk, hírek egy helyen, melyek felmerülhetnek a kutyák tartásával kapcsolatban.

Friss topikok

  • huugiii: A kutya valóban csak rág, folyamatosan. Játszik a cipővel, ez ok, köztudott, de az újság miért jó ... (2010.01.26. 13:57) Miért rág a kutya?

Archívum

Kutya születik

kutya.haziallat 2010.01.15. 16:42

A kiskutyaáldás a fedeztetés után 9 héttel várható. Általában a kutya mama ösztönösen, gond nélkül ellátja kicsinyeit, örömmel veszi, ha kicsit besegít neki a gazdi.

Ha a kutya császármetszéssel szült, kifejezetten szüksége van a segítségre. Gondosan figyelnünk kell a hőmérsékletre, folyamatosan tisztán kell tartanunk az almot, és még sok apróságra ügyelnünk kell, így egészséges, szép és vidám kutyák fognak szaladgálni körülöttünk.

Címkék: kutya kutyák

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://kutya-haziallat.blog.hu/api/trackback/id/tr121674879

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása